Onze kabels en assemblage

Loading...
Spiraalkabels
Aansluitsnoeren
Speciaalkabels
Kabel assemblage

Zo bieden wij de optimale oplossing

Service 700x710.jpg

Zo bieden wij de optimale oplossing

De klantgerichte methodiek die wij toepassen, onderscheidt ons van andere aanbieders. Bij TBS hanteren we geen afname van minimale hoeveelheden, hebben we over het algemeen korte levertijden en kunnen we vaak exact op basis van de wensen en eisen van de klant leveren. Wij luisteren goed naar onze klanten, denken mee en bieden een passend advies. Zo werken we samen aan een optimale oplossing.

Meer informatie over onze services

The Best Solution: specialist in op maat gemaakte kabeloplossingen

TBS Dongen.jpg

The Best Solution: specialist in op maat gemaakte kabeloplossingen

The Best Solution is een middelgroot productiebedrijf gevestigd in Dongen, Noord-Brabant. Onze corebusiness is de productie en afwerking van spiraalkabels. Daarnaast zijn wij ook leverancier van speciaalkabels, aansluitsnoeren en kabelassemblages. Bij TBS zijn we altijd op zoek naar de best passende kabeloplossing voor onze klanten. We streven naar een partnership en duurzame samenwerking die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Daarom zijn we transparant naar onze klanten. We scheppen duidelijkheid en maken heldere afspraken. Hierdoor weten onze klanten precies waar ze aan toe zijn.

 

Heb je specifieke wensen op het gebied van spiraalkabels of kabelassemblage? Of wens je een snelle levering of heb je een technische vraag? Wij denken met je mee om tot een optimale oplossing te komen.

Meer over ons bedrijf
contact

BENIEUWD WAT WE VOOR JE KUNNEN BETEKENEN?

 

Heb je een vraag? Of ben je benieuwd wat TBS voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op +31(0) 162 - 52 34 36. We beantwoorden de vraag zo spoedig mogelijk.